vip üye ol

13 Ekim 2013 Pazar

Fifa 2014 SKIDROW Full Oyun iNDiR VipTR

Fifa 2014 SKIDROW Full Oyun iNDiR VipTR


FIFA serisinin başarılı yapımcısı David Rutter, serinin çıkacak olan oyunu FIFA 14 hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Rutter, FIFA 14'ün online özelliklerine ağırlık vereceklerini belirtti.


Açıklaması sırasında “Profesyonel oyuncuların verilerini ve gerçek maçlardan anları oyunda her zaman güncel tutuyoruz. Bu güncelliği yakalamak için konsolunuz dışında da uygulamamızı indirip iş yerinizde ya da yolculuk sırasında takımınızı yönetmeye devam edebiliyorsunuz. Ve bu durum önümüzdeki yıllarda daha da yoğunlaşacak” diyen Rutter FIFA’nın önümüzdeki yıllarda tamamen çevrimiçi oynanan bir oyunhaline geleceğini işaret etti.

Mevcut oyunun dolu bir içeriğe sahip olduğunu ve oyuncuları tatmin ettiğini söyleyen Rutter, tek kişilik modun kesinlikle geri plana atılmayacağını özellikle vurguladı. Yapımcı, oyun hayranlarına yeni çıkacak oyunda kariyer modunun daha da güçlendirileceği müjdesini verdi ve şimdiki gibi tek kişilik, co-op, karşılıklı multiplayer, puanlı ve puansız maçlar, kariyer modu ve Pro modu gibi farklı modları, farklı oyuncu ve takımlarla sunmaya devam edeceklerini söyledi. VipMerkezi.net iyi eğlenceler diler...

Minimum Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi : Win 7 64 ya da daha üst bir versiyon
İşlemci:Core 2 Duo E7400 2.80GHz ya da Athlon II X2 255
RAM: 2 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: 7 GB
Ekran kartı:GeForce GTX 560 ya da Radeon HD 7790(+1024MB)
Direct X: Dx 9 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder