vip üye ol

16 Ağustos 2013 Cuma

Kutsal Damacana 2 İtmen 2010 DVD5 Film iNDiR VipTR

Kutsal Damacana 2 İtmen 2010 DVD5 Film iNDiR VipTR

Korhan Bozkurt’ın yönettiği ve Şafak Sezer, Mustafa Üstündağ, Tuğba Karaca ile Aydemir Akbaş'ın oynadığı Kutsal Damacana 2: İtmen, 22 Ocak 2010’da Özen Film dağıtımıyla İyi Seyirler Film tarafından vizyona çıkarıldı.

Fikret, eski mesleği olan gemiciliğe dönmüş, tayfa olarak çalıştığı gemiyle uzak denizlere açılmıştır. Gemi Hint okyanusunda seyrederken Somali’li korsanların saldırısına uğrar, korsanlar gemiyi ele geçirir ve Fikret denize atlayıp kaçar. Ertesi gün Fikret baygın bir halde Hindistan sahilinde bir kumsalda karaya vurur. Bir kaç hintli köylü Fikret’i bulur, tedavi etmek için yakınlardaki bir Budist tapınağına götürürler.

Aradan beş ay geçer, Fikret sağlığına kavuşur, tapınakta eğitim gören Serkan adındaki bir Türkle tanışıp arkadaş olur. “Ferrari’sini Satan Bilge” tadında ki Serkan, Fikret’in karakterine ve hayata bakış biçimine hayran olmuştur. Disiplin gerektiren tapınak hayatına uyum sağlayamayan Fikret baş rahiple tartışır, baş rahip Fikret ve Serkan’ı tapınaktan kovar...Vipmerkezi.Netİyi Eğlenceler Diler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder