vip üye ol

31 Mayıs 2013 Cuma

Son Ayin Bölüm 2: The Last Exorcism Part II 2013 720p BLuRay HD Film iNDiR VipTR

Son Ayin Bölüm 2: The Last Exorcism Part II 2013 720p BLuRay HD Film iNDiR VipTR

Eli Roth & Strike Entertainment dünya çapında 70 milyon dolar hasılat yapan THE LAST EXORCISM’in devam filmini daha korkutucu bir şekilde izleyiciyle buluşturuyor. Öyle görünüyor ki Nell Sweetzer’ın son şeytan çıkarması çok da işe yaramamış. Nell geri dönüyor, şeytanları da...

İlk filmin kaldığı yerden devam eden ikinci filmde şeytani bir ritüel sırasında bir tarikat aracılığıyla şeytani bir bebek doğuran Nell Sweetzer oradan kaçtıktan sonra üstü başı kir içinde ve korkmuş bir şekilde ormanda bulunuyor. Nell doktorlar tarafından muayene ediliyor ama geçen birkaç ayı hiç hatırlayamıyor. Sadece yaşananların sonucunda ailesinin öldüğünü biliyor. Davreaux’ya taşınıyor ve terapist Frank Merle’ün yardımıyla hayatını bir düzene sokmaya çalışıyor. Hatta Chris isimli bir gençle çıkmaya ve yerel bir otelde çalışmaya bile başlıyor.

Ama Nell bir şeylerin yanlış gittiğini hisseder. İlk ŞEYTAN ÇIKARMA’da onu ele geçiren şeytan yine Nell’in peşindedir. Şeytan Nell’i istiyor ama öncekinden daha farklı bir şekilde…Vipmerkezi.Net İyi Eğlenceler Diler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder