vip üye ol

17 Haziran 2013 Pazartesi

Karadayı Tüm Bölümler DVBRip GünceL Dizi indir

Karadayı Tüm Bölümler DVBRip GünceL Dizi indir

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği Karadayı yeni sezonda atv ekranlarında kabadayılık felsefesini izleyici ile buluştururken 70'li yıllarda yaşanan imkansız bir aşk hikayesi ile de izleyiciyi geçmişe geri götürecek.

Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerini paylaştığı dizide Rıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur ,Civan Canova, Melike İpek Yalova, Erkan Avcı, Şebnem Dilligil, Leyla Lydia Tuğutlu ve daha bir çok usta isim kabadayılığın tarihini yazacak bu serüven için biraraya geldiler. Vipmerkezi.Net İyi Eğlenceler Diler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder