vip üye ol

17 Haziran 2013 Pazartesi

True Blood Sezon 06 720p Türkçe Altyazı Dizi indir VipTR

True Blood Sezon 06 720p Türkçe Altyazı Dizi indir VipTR

True Blood, Amerikan HBO yapımı bir fantastik korku dizisidir. Yapımcılığında Six Feet Under dizisinin de yapımcılığını yapmış olan Alan Ball vardır.

True Blood bir vampir dizisidir. Hikayesini ise Charlaine Harris'in yazmış olduğu "Sookie Stackhouse Kitap Serisi" 'nden almaktadır. Bu kitap serisi "The Southern Vampire Mysteries" adıylada bilinir.

Dizide, Amerika'nın Louisiana eyaletinde bulunan Bon Temps isimli küçük bir kasabada yaşayan insanlar ve vampirler arasında geçen olaylar konu ediliyor. Yalnız bu dizi klasik vampir hikayelerinden biraz farklı. İnsan kanından vazgeçip Japonların ürettiği sentetik yapay kanları içmeye başlayan vampirler, insanlarla kaynaşarak kasaba halkı arasına karışmaya ve uyum sağlamaya başlar. Ama bu seferde insanların vampir kanı içmeye başlamasıyla olaylar gelişmeye başlar.

True Blood, ilk sezonuyla Golden Globe drama dalındaki en iyi televizyon serisi ödülüne aday olmuştur. Golden Globe drama dalında en iyi performans gösteren aktris (Anna Paquin) ödülüne layık görülmüştür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder