vip üye ol

18 Temmuz 2013 Perşembe

Sıcak Kalpler: Warm Bodies 2013 720p Dual Türkçe Dublaj BLuRay HD Film iNDiR VipTR

Sıcak Kalpler: Warm Bodies 2013 720p Dual Türkçe Dublaj BLuRay HD Film iNDiR VipTR

İşkence görmüş zombi (Nicholas Hoult) yürüyen ölüleri öldürmekle görevli bir asker olan kızıyla (Teresa Palmer) yaşadığı sıradışı bir ilişkinin ardından derin bir dönüşüme uğrar... Canlı ve ölünün kurduğu zayıf iletişim köprüsü bir yanda, kavganın iki tarafındakiler de dünyanın bir daha asla eskisi gibi olamayacağını kavrar. Warm Bodies Isaac Marion'un romanına dayanan bir öykü... Rob Corddry ve John Malkovich de oyuncular arasında...
Zombiler insanları sever, özellikle de insanların beyinlerini. Ama R (Nicholas Hault) diğer zombilerden farklı. Geride kalanları sağlam bir şekilde korunan bir şehre gönderen bir salgının kurbanları olan hırıldayan, ağzı sulanan diğer zombilerin aksine R içinde canlıdır. Zombiler artık bir havaalanında dolanıyor, insan arayarak kendilerinden bir sonraki aşama olan tehlikeli “Boney”lerin korkusuyla yaşıyorlardır.
Bir gün R ve en iyi arkadaşı M yemek bulmak için şehre doğru gider. Orada R güzel bir kadın olan Julie’yi (Teresa Palmer) görür. Julie’yi once diğer zombilerden sonra da Boney’lerden kurtarmaya karar veren R onu kendi evinde, darmadağın olmuş bir 747 uçağında saklar. Julie korkuyordur. R’nin güvenilir homurdanmaları biraz olsun Julie’yi sakinleştirmiştir. Ama R Julie’yi savunmaya, insan eti yemeyi reddetmeye ve hatta daha düzgün konuşmaya kısacası zombiden çok insan gibi davranmaya başlayınca, Julie R’nin özel biri olduğunu anlar.
Boney’lerle yaşanan birkaç olaydan ve babasının kendisi için arama çalışmaları başlattığını öğrendikten sonra Julie sonsuza kadar saklanamayacağını anlar. Bunun üzerine R’yi arkasında bırakarak evden ayrılır. Julie’yi yeniden görmek için sabırsızlanan R saçlarını tarar, daha dik durmaya çalışır ve şehir muhafızlarını geçene kadar normal bir insan gibi davranır. Eğer insanlara zombilerin değişebileceğini kanıtlarsa, belki Julie ile bir şansı olabilecektir. Ama öfkeli Boney’lerin şehre saldırması ve Julie’nin babasının R ve arkadaşlarını öldürmek istemesi her şeyi değiştirir ve ölülerle canlılar arasında bir savaşa zemin hazırlar.Vipmerkezi.Net İyi Eğlenceler Diler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder