vip üye ol

26 Temmuz 2013 Cuma

Selam 2013 480p ( DD.5.1 ) Yerli Filim İndir VipTR

Selam 2013 480p ( DD.5.1 ) Yerli Filim İndir VipTR


Filmde vatanlarından ayrılan üç öğretmenin öyküsü tamamen yaşanmış hikayelerden yola çıkılarak beyaz perdeye yansıtılıyor.

Öğretmenlerin öyküsünün anlatıldığı ilk sinema filmi olan “SELAM”, 29 Mart’ta izleyicisiyle buluşuyor. 2013 yılının en iddialı filmlerinden biri olarak gösterilen Selam, 3 ayrı kıtada ve 4 farklı ülkede çekilen ilk Türk filmi. Yapımcılığını Sabri Koç’un, konsept danışmanlığını Haluk Örgün’ün, yönetmenliğini ise Levent Demirkale’nin üstlendiği filmin senaryosunu Necati Şahin kaleme aldı. Başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer, Burçin Abdullah ve Hasan Nihat Sütçü gibi ünlü oyuncuların yer aldığı film, dünyada kimsenin gitmek istemeyeceği, savaşların, açlığın ve fakirliğin yaşandığı ülkelere gözlerini kırpmadan giden fedakar öğretmenleri konu alıyor. Çekimleri Asya, Afrika ve Avrupa’da gerçekleştirilen “Selam”, aynı zamanda 35 yıl aradan sonra Afganistan’da çekilen ilk film.

Yaşanmış hikayelerden yola çıkılarak çekilen filmin dağıtımı Warner Bros tarafından yapılacak. Hazırlıkları 2 yıl süren ve çekimleri dört ayda tamamlanan film için 50 kişilik teknik ekip ve 2 ton teknik malzeme Senegal, Afganistan ve Bosna Hersek’e taşınmış. Filmde yer alan aksiyon sahnelerinin gerçeğe uygun yansıtılabilmesi için de çok sayıda görsel efekt kullanılmış. Filmde ayrıca Türk kolejlerinde okuyan Bosnalı, Afgan ve Senegalli öğrenciler de rol alıyor.Vipmerkezi.Net İyi Eğlenceler Diler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder