vip üye ol

22 Mayıs 2013 Çarşamba

Radmin.3.5 Program İndir

Radmin.3.5 Program İndir

En Yüksek Çalışma Hızı
Radmin, mevcut yazılımlar arasında en hızlı uzaktan denetim yazılımıdır. Yeni DirectScreenTransfer™ teknolojisi, yakalama derecesini saniyede yüzlerce ekran güncellemesine kadar arttırmak için bir video askı çekirdek modu sürücüsü kullanır. Özel düşük-bant genişliği optimizasyonları sayesinde çevirmeli modem ve GPRS bağlantılarında bile rahatça çalışabilirsiniz.

Intel® AMT desteği ile donanım uzaktan denetimi
Radmin 3 adındaki yeni sürüm, Intel® AMT (Etkin Yönetim Teknolojisi) desteğine sahiptir ve uzak bir bilgisayarı kapalıyken veya işletim sistemine çalıştıramadığınız zamanlarda bile yönetmeye izin verir. Radmin Viewer’ı kullanarak uzak bir bilgisayarı açabilir, yeniden başlatabilir ve kapatabilirsiniz. Ayrıca kullanıcılara uzak bilgisayarın BIOS ayarlarını görüntüleme ve değiştirmenin yanı sıra yerel bir CD veya disk görüntü dosyasından önyükleme imkanı verir.

Windows 7 ile Tam Uyum
Radmin 3.5’in, Kullanıcı Hesabı Kontrolü ve Hızlı Kullanıcı Anahtarlaması özelliklerini kapsayan, tam Windows 8 32-bit ve 64-bit desteği vardır. Radmin Server 3.5, Windows 8/7/Vista/XP/2012/2008/2003/2000 (32-bit) ve Windows 8/7/Vista/XP/2012/2008/2003 (64-bit) işletim sistemlerini destekler. Radmin Viewer 3.5, Windows 8/7/Vista/XP/2012/2008/2003/2000/ME/98/95/NT4.0 (32-bit) ve Windows 8/7/Vista/XP/2012/2008/2003 (64-bit) işletim sistemlerini destekler.

En Yüksek Güvenlik Seviyesi
Radmin, her bağlantı için gelişigüzel oluşturulmuş anahtarlarla 256-Bit AES güçlü şifrelemesi kullanılarak, tüm bilgiler, ekran görüntüleri, fare hareketleri ve klavye sinyallerinin şifrelendiği bir şifreleme modunda çalışır. Kullanıcı doğrulaması için Radmin, hem Active Directory ve Kerberos desteğiyle Windows korumasını, hem de bireysel kullanıcı yetkileri ve güvenli giriş/parola doğrulamalarıyla kendi güvenliğini kullanır. Radmin güvenliği, 2048-bit anahtar ölçüsü yerine Diffie-Hellman temelli anahtar kullanır. Ek IP filitreleri, açık ana bilgisayar ve ağlara erişimi sınırlar.

Yazılı ve Sesli Sohbet
Radmin 3 sürümünde yeni olan Yazılı sohbet, Sesli sohbet ve Mesaj gönderim modlarının tümü, bağlandığınız uzaktaki bilgisayarı çalıştıran kişiyle iletişim kurmanıza yardımcı olmak için geliştirildi.

Kullanım Kolaylığı
Radmin’i öğrenmek ve kullanmak çok kolaydır. Kullanıcılarımızın çoğunluğu, Radmin’in en önemli avantajının kolaylığı olduğu konusunda hemfikirdir. Tüm kullanıcı raporlarına göre, programın kullanımı çok kolay ve arayüz anlaşılırdır. Sistem kaynaklarını efektif kullanmayan yazılımlara benzemeyen Radmin’de, çalışmayı güçleştiren, öğrenmesi zor yada performansı aksatan gereksiz “katma değerli” özellikler yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder