vip üye ol

1 Haziran 2013 Cumartesi

Bir Yastıkda DVBRip GünceL Dizi iNDiR VipTR

Bir Yastıkda DVBRip GünceL Dizi iNDiR VipTR

Avukat bir kadın, düğün salonu sahibi bir eş ve aynı zamanda ev sahipleri de olan kayınpeder ve kayınvalide. Elbette, ailenin neşesi minik yavrular: Tam 3 tane. Iki erkek bir kız. Bir de onların arkadaşları, kayınbiraderi ve komşuları derken “BİR YASTIKTA” kocayan Ahsen ve Kartal’ın kalabalık hayatı çıkıyor ortaya.

Ahsen(Özge Borak) boşanma avukatlığında uzmanlaşırken, Kartal(Bülent Emrah Parlak) “Bir Yastıkta” kocamak isteyenleri evlendiriyor. Tüm bu kalabalığın ortasında, hayat geçip gidiyor. Bu şenlikli aile ve maceraları bu geceden itibaren, her Cuma TRT 1’de...

Özge Borak’ın 'boşanma avukatı Ahsen', Bülent Emrah Parlak’ın ise 'düğün salonu sahibi olan Kartal' olarak kamera karşısına geçtiği dizide, çiftin çocuklarını Fırat Can Aydın , Yağmur Yılmaz ve Efe Kayra Yıldırım oynuyor. Erdal Tosun ve Seray Gözler’in kayınpeder ve kayınvalide olarak rol aldığı dizide, damadın tatlı sert annesi olarak da Suzan Aksoy’u izleyeceğiz.

Senaryosunu Cüneyt İnay’ın yazdığı; yönetmenliğini ise Ömer Uğur’un üstlendiği ‘Bir Yastıkta’nın ilk bölümünde; Kartal ve Ahsen, yine bir uzlaşmazlık içindedir. Hemen her konuda birbirleriyle yarışmayı adet edinen çift, bu kez o ayki faturaları kimin ödeyeceği konusunda anlaşamaz! Bu arada Dilruba oğlu ve gelinin evine yerleşir. Ancak bu durumdan Kartal dışında kimsenin haberi yoktur. Hüseyin, gelinin kardeşi Şafak’ı kendince bir güven testine tabii tutar. Elinde bir kutu ile kalakalan Şafak, neyle karşı karşıya olduğunu bilemez. Ancak yolu Kartal ile kesişince ikisi de ilginç kararlar alırlar!Vipmerkezi.Net İyi Eğlenceler Diler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder