vip üye ol

9 Haziran 2013 Pazar

Floorball League 2011 SKIDROW Full Oyun iNDiR

Floorball League 2011 SKIDROW Full Oyun iNDiR

Hokey Türkiye’de fazla ilgi çeken bir spor dalı değildir.Fakat Avrupa’nın önde gelen ülkelerinde Hokey vazgeçilmez bir spordur.Hokeyi vazgeçilmez yapan taraftarın çılgın tezahüratları ve oyuncarın kıran kırana bir maç çıkarmasıdır.Hokeyde takımların mücadelesi oyun bitene kadar bitmez.Bu da maçı izleyenlere ayrı bir heyacan katmaktadır.

Finlandiyalı oyun şirketi olan Prodigium Game Studios’un hazırladığı Floorball League 2011 Hokey Simulasyonu size içerisinde muhteşem grafikler ve heyecan verici bir oyun sunuyor.Harika oyuncu animasyonları ve sıra dışı tekniklerde oyunun öne çıkan farklılıklarıdır.

Spor oyunlarında genellikle taraftar çok önemlidir.Oyunu oynarken duyacagınız taraftar sesleri sizi sanki bir NHL maçındaymışınız izlemini verecektir.Etkileyici şut cekme becerisi ve oyun oynanabirliği ile oyundaha zevkli bir hale geliyor.

Oyun sadece hokey tutkunlarına değil Futbol ve Hentbol tutkunlarına da hitap etmektedir.Oyun farklı modlar içermektedir.Hazırlık maçı yapabilirsiniz yada turnava düzenleyebilirsiniz.Floorball League 2011'de multiplayer özelliğide vardır.Arkadaslarınızla karsılıklı oynayabilirsiniz.

Oyunun en sade modu penaltı atışıdır.Takımı ister bütün oyuncularla kontrol edersiniz yada tek oyuncu ile de kontrol edebilirsiniz.Bir diğer güzel yanı ise kendi oyuncunuzu yaratabilir ve onu geliştirerek üst seviyelere getirebilirsiniz.


İşletim Sistemi: Windows Win XP / Vista / 7
İşlemci: 2.4 GHz
RAM: 512 MB
Ekran Kartı: 128 MB, DirectX 9.0c
HDD: 1.5 GB

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder