vip üye ol

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Assassins Creed PS3 Full Oyun VipTR

Assassins Creed PS3 Full Oyun VipTR

Devasa bir şehir

Oyunun görüntülerine bakıp ne kadar büyülenseniz de oynayarak görmek bambaşka. Resimlerde gördüğünüz şehir gerçekten oyunu bırakıp güzelliklere odaklanmamıza sebep oluyor. Gerçekten çok güzel tasarlanmış bir şehir planı var. Kudüs'ün birkaç değişik yanı hariç tıpkı oyuna taşınmış kadar gerçekçi. Özellikle yüksek bir yere çıkıp şehrin güzel bir manzarasını seyrettiğimizde bir PlayStation 3'ünüz olduğu için tarifi mümkün olmayan bir mutluluk hissediyorsunuz. Ayrıca oyunda modern hiç şeyin olmayışı çok güzel. Şehrin güzelliğini tamamlayanlar ise sağda solda ticaret yapmaya çalışan kişilerin tezgahları. Size çok hoş bir kasaba heyecanı yaşatıyor.

Yapımı dört haritanın belirlenmiş kısımlarında görev yaparak tamamlıyorsunuz. Bu haritalar gerçekten çok büyük. Zaten oyun bittiğinde açılan haritalarda serbest dolaşabiliyorsunuz. Bu sayede oyunda kendinizi özgür hissedebileceğiniz bir özellik oluyor. Görev yeriniz Şam'a düştüğünde çok güzel seslendirilmiş Türkçe diyaloglara şahit oluyorsunuz. Crysis'den sonra bir başka oyunda Türkçe sesler duymak gerçekten bizleri mutlu ediyor. Türkçe'yi konuşan kesim genellikle şehri koruyan kişiler. Çok güzel bir aksanla günümüz Türkçe'sini konuşuyorlar.

Sesler sadece Türkçe diyaloglardan ibaret değil tabi ki. Oyunun kendi müzikleri çok güzel. Şehirde dolaşırken yavaş işleyen, huzur verici müzikler çalıyor. Suikast anlarında ya da düşmanlardan kaçarken hızlı ve insanın içini kıpır kıpır eden müzikler size eşlik ediyor. Ama bunlar bir kenara kılıç sahnelerinde çarpışan metalleri görmek ve onlardan çıkan sesleri duymak daha güzel geliyor insana.

Sözün özü

Assassin's Creed başarılı bir oyun. Ancak dediğim gibi dövüş sistemindeki basitlikler nedeniyle kısa bir süre sonra monotonlaşabiliyor. Ama mükemmel senaryosu, temiz grafikleri ve kılıç sahneleri için bile oynamak gerekiyor. Bir yeni nesil konsolunuz varsa mutlaka deneyin. 




Vipmerkezi.Net İyi Eğlenceler Diler..


Platform : PS3
Languages: Eng

FW 3.55

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder