vip üye ol

1 Temmuz 2013 Pazartesi

Avira Antivirus Premium Ve Internet Security 2013 13.0.0.3736 FinaL Full iNDiR

Avira Antivirus Premium Ve Internet Security 2013 13.0.0.3736 FinaL Full iNDiR

Avira Antivirus Premium / Internet Security, kişisel sistem güvenlik yazılımıdır. Virüs algılama ve temizleme özelliğinin yanısıra truva atlarına, solucanlara, numara çevirici olarak tabir edilen ve sizin denetiminiz dışında aramalar yaparak kabarık faturalarla karşılaşmanıza neden olan dialerlara, arka kapıdan sisteme sızan zararlılara, phishing denen ve özellikle internet bankacılığında bir tehdit oluşturup şifrelerinizi çalma amaçlı hareketlere, zararlı oyun ve şaka amaçlı yazılımlara, çift uzantılı dosyalara karşıda sistemi koruyup, bunları sistemden temizleyebilmektedir.

Avira Antivirus Premium / Internet Security internet üzerinden veritabanının sürekli güncellenmesine imkan tanıyarak, yeni zararlılara karşı da sisteminizin hazır olmasını sağlamaktadır. Kolay güncelleme yapılabilmesi için yazılımın içerisinde bir İnternet Güncelleme Sihirbazı mevcuttur. Veritabanı sık sık güncellenen yazılım bu konuda da rakiplerinden geri kalmamaktadır.

Günümüzde AntiVirus yazılımlarının mevcut zararlıları algılama-temizleme özelliğinin artık yetmediği görülmüştür. Çünkü ne kadar çabuk çözüm getirilirse getirilsin virüsler daha önce yazılmaktadır. Durum böyle olunca AntiVirus yazılımları yapılarını değiştirerek henüz tanımlanmamış zararlıları da algılayıp, sisteme zarar vermelerini engelleme özelliği getirmişlerdir. Heuristic tarama olarak tabir edilen bu özellik ile yeni yazılmış ya da veritabanında antivirüsü bulunmayan zararlıyı program algılamakta ve vereceği zararın önüne geçmektedir. Bu özellik Avira Antivirus Premium yazılımında da mevcuttur. Bir çok ücretli yazılımda bulunmamasına rağmen bu hizmeti AntiVir'in sunması güvenliğe verdiği önemi göstermektedir.

Antivirus gerçek zamanlı koruma özelliğine de sahiptir. İçerisindeki Antivirus Guard modülü ile sistem üzerindeki hareketleri sürekli takip etmekte ve her an koruma sağlamaktadır. Görev çubuğunda şemsiye simgesi ile etkin olarak calıştığını göstermektedir.

AntiVirus yazılımlarının en önemli özelliklerinden birisi olan kaynak kullanma konusunda da Antivirus rakiplerine oranla daha az kaynak kullanmaktadır. Özellikle düşük sistem konfigürasyonuna sahip kullanıcılar fazla kaynak kullanan AntiVirus yazılımlarını kullanamamakta ya da zorluk çekmektedirler. Minumum düzeyde işlemci ve bellek kullanan Antivirus kullanıcılara bir sorun oluşturmamakta, düşük sistem konfigürasyonuna sahip kullanıcıların da iyi bir yazılıma sahip olmasına imkan tanımaktadır.

Kullanım kolaylığını merkezi denetleme özelliği ile ortaya koyan yazılım 8 sürümü ile tamamen yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü geliştirmiştir. Yazılımın ana penceresindeki sekmeler ile her alanına kolayca erişilebilmekte ve kullanıcıların kendilerine özel olarak yazılımı yapılandırmaları sağlanmaktadır.

Sistem tarama özelliğine bakıldığında ise yazılım size bir çok secenek sunmaktadır. İster sürücülerinizi, ister hard diskinizi, sistem klasörlerinizi, belgelerinizi vb. tarama imkanı sunmaktadır. Ayrıca tarama sırasında bir zararlı tespit edildiğinde otomatik olarak nasıl bir işlem uygulanacağını da ayarlayabilirsiniz.Vipmerkezi.Net İyi Eğlenceler Diler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder