vip üye ol

13 Temmuz 2013 Cumartesi

DiRT 3 PS3 DUPLEX Full Oyun VipTR

DiRT 3 PS3 DUPLEX Full Oyun VipTR

Ralli oyunlarını sevenlerdenseniz, Colin McRae DiRT serisi hemen ilginizi çekecek nadir oyunlardan biridir. Ben fazla seven bir insan olmadığım için ve uzun süredir ralli oyunlarıyla ilgili olarak herhangi bir girişimim olmadığı için aşırı ilgimi çekmiyor diyebilirim. Fakat yinede söz konusu oyun DiRT olduğunda akan sular duruyor haliyle.

Öncelikle DiRT diye bahsediyorum çünkü serinin adı artık Colin McRae DiRT değil. Colin McRae’nin ölümünün ardından efsanenin ismini taşımaya devam eden Codemasters, bu üçüncü oyunla artık yalnızca kendi ismini kullanmayı tercih etmiş. Yani oyun artık DiRT 3 ismiyle anılacak haberiniz olsun.

Güle güle Colin McRae...

Sonuçta yarış yarıştır değil mi? Belli bir alanda döner durursunuz ya da bir noktadan bir noktaya hızlıca ulaşmaya çalışırsınız. İşte ralli oyunları böyle bir deneyim sunmaz insana.

Çok daha farklıdır. Eğer benim gibi arcade yarış oyunlarına alışıksanız hele, oyuna başlayınca gazı köklersiniz ve ilk gördüğünüz duvara, ağaca, taşa kafadan giriverirsiniz. İşte o an anlarsınız rallinin başka bir şey olduğunu.

Tabii eğer serinin sevenlerindenseniz ve ralliye karşı ilgili bir insansanız zaten size her şey normal gelecektir ama benim gibi hamlamış ralli oyuncuları için birkaç deneme yarışı yaparak en azından kontrollerin hassaslığına alışmak gerekiyor.


Vipmerkezi.Net İyi Eğlenceler Diler..


Platform : PS3
Languages: Eng

FW 3.55

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder