vip üye ol

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Killzone 3 EU JB PS3 MrBLACK Full Oyun VipTR

Killzone 3 EU JB PS3 MrBLACK Full Oyun VipTR

“BANA YALVARACAKSINIZ”

Bir önceki oyunda Helghast isimli uzay Nazilerine karşı amansız bir mücadele veriyorduk. Oyunun sonunda kötü adamları yakalayıp bir de üzerine Visari isimli karakterin didaktik bir konuşmaya maruz kalıyorduk. “Beni yakaladınız ama kaosu ben engellerim. Benim başa geçmem için yalvaracaksınız” tarzında Hitlervari bir konuşmayla kahramanımızın kafası karışmıştı. Yeni oyun dönemsel olarak Killzone 2’nin hemen sonrasında gelişen olayları ele alıyor. Liderlerinden yoksun şekilde hain planlarına devam eden Helghastlar’ın iç dünyasını biraz daha yakından görüyoruz.

Politik gerilimler ve iç çatışmalar Helghast arasına anlaşmazlığa neden olsa da insanlara saldırma arzularından hiçbir azalma görülmüyor. Hikaye anlatımında farklı teknikler denese de Killzone 3’ün bu alanda çok başarılı olduğunu söyleyemeyeceğiz. Aksiyonun bu kadar tavan olduğu bir oyunda araya giren bilgi içerikli videolar hem karakterlerin gelişimini gösterirken hem de savaşın arka planını bize yaşatmaya çalışıyor. Ancak Gears of War 2’den tanıdığımız bu karakter gelişimi ve duygusallık boyutu karakterlerle özel bağ kurmaktan biraz uzak ve kopuk duruyor. Zaten Killzone’u hikaye anlatım açısından öne çıkacak bir oyun olmasını beklemek yanlış.

Senaryo gereği insanlık azınlık durumunda. Düşmanların sayıca üstün olması ve mekanlara onların hakim olması gibi özellikler savaşın boyutunu da değiştirmiş. Bir önceki oyunda gözümüzün alıştığı pastel ve sepya renkler ile grafik sunumu Killzone 3’te de yerinde duruyor. Ancak açık alanların arttığı çatışmalarda kar, orman gibi farklı hava koşulları ve mekanlar mevcut. Yapımcılar tek renkliliği kırmak adına farklı kaplamalara ve renk paletlerine yer vermişler. Bu gelişmelerle birlikte oyunun çift katman blu-ray’de 43.8 GB kapladığını belirtelim. Herhangi bir ön kurulum gerektirmeyen oyun, yüklemeleri sinematiklerin gösterimi sırasında halletmesi açısından oldukça avantajlı durumda.
Vipmerkezi.Net İyi Eğlenceler Diler..[/B]

Platform : PS3
Languages: Eng

FW 3.41 ve 3.55

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder